Kleeps vegan
Osta tukkuna
Käsidesifiointiaine, aloe

Käsidesifiointiaine, aloe, 500ml

SAP3643

Alkoholipohjainen käsigeeli käsien puhdistukseen, ei tarvitse huuhdella. Luomu aloe-vera mehu, timjamiuute ja teepuu eteerinen öljy.

1 Reviews
9,90 €
VARASTOSSA 71 tuotetta
Sisältää alv:n
Kpl

Ainesosat: Alcohol denat., Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sorbitol, Thymus Vulgaris Leaf* Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Xanthan Gum, Isoamyl Laurate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum**.

*luomuviljelty
**hypoallergeeninen parfyymi

Käyttö: levitä geeli käsille, hiero kunnes geeli on täysin imeytynyt. Ei tarvitse huuhdella. Vain ulkoiseen käyttöön. Varo geelin joutumista silmiin. Älä käytä geeliä vaurioituneelle iholle ja haavoille.

Varoitus! Helposti syttyvä. Suojaa lämpölaitteilta ja avotulelta. Jos geeliä kuitenkin menee silmiin, huuhtele silmät runsaalla vedellä.  Voi ärsyttää vaurioitunutta ihoa.  Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistettu Italiassa.

Special products
Vegaani
71 Tuotteet

Please log in to add a review

1 Reviews
Hea ökoloogilne kätepuhastus
Kuigi suur kätedeso hiigelaeg on nüüdseks möödas, siis harjumus jäi sisse. See toode on hea suures pudelis, täidan oma väiksemaid pudeleid sellest tükk aega. Mul on pudelike autos ja käekotis alati olemas.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist

Tämä sivusto käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseksi. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käyttöehdot.