Kleeps vegan
Osta tukkuna Osta tukkuna
Body spray, 30ml / Flora

Hyönteiskarkotin spray, 30ml

ZF6220

Virkistävä vartalo-spray andiroba- ja neemöljyllä, josta hyönteiset eivät pidä. Sitruunaruohon, teepuun,  piparmintun, basilikan, laventelin, geraniumin ja tuoksuvan litsean eteeriset öljyt ovat tunnettuja hyttysille epämiellyttävinä aromeina. Vegaani.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä ja suihkuta vartalolle niinkuin tavallista parfyymiä.

2 Reviews
12,20 €
VARASTOSSA 62 tuotetta
Sisältää alv:n
Kpl

Ainesosat: Alcohol Denat., Litsea cubeba oil*, Melaleuca alternifolia leaf oil*,  Cymbopogon nardus oil*, Ocimum basilicum oil*, Pelargonium graveolens oil, Lavandula hybrida oil*, Mentha arvensis oil*, Eucalyptus citriodora oil*, Carapa guaianensis oil, Melia azadirachta seed oil*, Tocopherol, Linalool, Eugenol,  Limonene, Geraniol, Citronellol.

*luomuviljelty

Special products
Vegaani
62 Tuotteet

Please log in to add a review

2 Reviews
Vastus
Siiani oleme toote kohta ainult positiivset tagasisidet saanud ning meil on tõesti väga kahju kuulda, et Teil antud tootega selline halb kogemus oli!
Ei tõrju sääski
Proovisin metsas: sääsed imesid jalgu ja käsi rahulikult edasi, nagu poleks midagi peale lastud. Minu usaldus looduslike sääsetõrjete vastu sai hävitatud kohe esimesel katsel. Ei saa ju kümneid eurosid lihtsalt erinevate toodete proovimiseks hakata kulutama. Õnneks oli kaasas viimane tilk nö. keemilist tõrjet, mis on alati töötanud ja töötas ka seekord. 2 punkti selle eest, et lõhn on enam-vähem ja võiks kasutada ka lihtsalt parfüümina.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist

Tämä sivusto käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseksi. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käyttöehdot.