Taimne glütseriin, 100ml / Erbe di Janas

Kasvis glyseriini, 100ml

EJGLY

Käytä omatekoisessa kosmetiikassa. Kasvis glyseriini saadaan kasviöljyjen jalostuksen sivutuoteena ja sitä käytetään kosmeetikassa ihon sarveiskerroksen vesipitoisuuden säätelyyn. Se on näin ollen ihoystävällinen kosteuttaja, joka sopii käytettäväksi voiteissa, rasvoissa ja seerumeissa. 

4,92 €
LAOS enam kui 5 toodet
Sisältää alv:n

Glyseriini on tehokkain, kun käyttää pitoisuutta yksi kolmesta, mutta näin saatu neste on liian tahmea. On havaittu, että optimaalinen pitoisuus glyseriiniä tuotteessa on 2-10%. Aluksi voit koikeilla sekoitusta, jossa glyseroliä on 25%, ja lisätä sitten nestettä saavuttaaksi koostumukselta parhaan sopivan sekoituksen.

16 Tuotteet
No reviews

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist

Tämä sivusto käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseksi. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käyttöehdot.