Kleeps vegan
Osta tukkuna Osta tukkuna
  • −30%

Tuore-kaakaonibsit, 250g

SLI5125

Tuore kaakao sisältää monia hyödyllisiä ravintoaineita, jotka edistävät ja ylläpitävät hyvää terveyttä. Sen kemiallinen koostumus on kaikkein monimutkaisin super-ruuista sisältäen yli 300 tunnistettua kemiallista yhdistettä ja 1200 makuainetta. Tuore kaakao antaa sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Vegaani.

Ainekset: 100% Thebroma Cacao bio

Alkuperämaa: Peru. Pakkatu: Sloveniassa.

Säilytys: säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

3 Reviews
Loppu
8,19 € 11,70 € -30%
Loppu VARASTOSTA
Sisältää alv:n
Kpl

Ravitsemustiedot per 100g tuotetta: energiapitoisuus 1688kJ/408kcal, rasvoja 24,5g (joista tyydyttyneitä rasvahappoja 14,4g), hiilihydraatteja 10,8g (joista sokereita 8,7g), kuituja 32,7g, proteiineja 19,8g, suolaa 0,01g.

Special products
Vegaani
Ainesosat
Raakakaakao tuotteet
Tyyppi
Super-ruuat

Please log in to add a review

3 Reviews
Tervislik näks!
Mina kasutan tervislikuks vahepalaks just neid toorkakao nibse
Supertoode
Lugesin toorkakao kasulikest omadustest ning otsustasin proovida. Kuu ajaga üritasin igale poole lisada kakaonibse( pudrule, smuutisse, koogi küpsetamisel , jogurtisse...kõik ei tulegi meelde) Kasulik mõju võin öelda, avaldus minu puhul selles,et magusaisu on vähenenud! ilmselt kakaonibside maitse muutis maitsemeelt, samuti on minu unekvaliteet paranenud! Supertoode, võiks olla igalühel koduses kapis tarbimiseks
Põnev toode
Kui esimest korda neid ostsin oli see puhtast uudishimust. Nüüd on purgike alati kapis olemas, enamasti panen neid pudru peale koos chia seemnetega ja nii hea on. Sobivad ideaalselt ka näiteks brownide sisse.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist

Tämä sivusto käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseksi. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käyttöehdot.