Liitu meie uudiskirjaga ja saa iga kuu parimaid nõuandeid! Liitu siin!
Klienditeenindus ja info: E-P 10:00 - 21:00 / (+372) 677 8211 / info@bio4you.euE-poe ja tellimuste info: E-R 9:00 - 17:00 / (+372) 53 054 036 / web@bio4you.eu

Taimne glütseriin, 100ml / Erbe di Janas Näytä suurempana

Kasvis glyseriini, 100ml / Erbe di Janas

EJGLY

Käytä omatekoisessa kosmetiikassa. Kasvis glyseriini saadaan kasviöljyjen jalostuksen sivutuoteena ja sitä käytetään kosmeetikassa ihon sarveiskerroksen vesipitoisuuden säätelyyn. Se on näin ollen ihoystävällinen kosteuttaja, joka sopii käytettäväksi voiteissa, rasvoissa ja seerumeissa. 

Tiedot

8 Tuotteet

4,92 €

49,20 € / l

  • Glyseriini on tehokkain, kun käyttää pitoisuutta yksi kolmesta, mutta näin saatu neste on liian tahmea. On havaittu, että optimaalinen pitoisuus glyseriiniä tuotteessa on 2-10%. Aluksi voit koikeilla sekoitusta, jossa glyseroliä on 25%, ja lisätä sitten nestettä saavuttaaksi koostumukselta parhaan sopivan sekoituksen.

Reviews

Arvosana 
2018-07-06

Vastus küsimusele

Tere, Viv!

Antud toode on siiski mõeldud välispidiseks kasutamiseks (nt. kosmeetikatoodete valmistamiseks) ning ei ole sobilik e-sigareti vedeliku tegemiseks.

    Arvosana 
    2018-03-21

    Kas see sobib e-sigareti vedeliku tegemise üheks koostisosaks?

      Write your review!

      Write a review

      Kasvis glyseriini, 100ml / Erbe di Janas

      Kasvis glyseriini, 100ml / Erbe di Janas

      Käytä omatekoisessa kosmetiikassa. Kasvis glyseriini saadaan kasviöljyjen jalostuksen sivutuoteena ja sitä käytetään kosmeetikassa ihon sarveiskerroksen vesipitoisuuden säätelyyn. Se on näin ollen ihoystävällinen kosteuttaja, joka sopii käytettäväksi voiteissa, rasvoissa ja seerumeissa. 

      Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

      4 other products in the same category: