Osta tukkuna Osta tukkuna Osta tukkuna

Appelsiini hoitoaine XL, 500ml

GE4531

Orgaaninen hoitoaine poistaa takut ja tekee hiuksista pehmeät ja kevyet. Silikoniton hoitoaine sisältää kosteuttavaa shea-voita ja auringonkukkaöljyä, sekä appelsiinin ja sitruunan eteerisiä öljyjä, jotka palauttavat hiusten luonnollisen kiillon ja antavat tuoreen sitrushedelmän tuoksun. Pantenoli ja E-vitamiini ravitsevat hiuksia tekemättä niistä raskaita. Ei sisällä silikoneja, parabeenejä, PEG:itä, parafiinia, EDTA:ta tai vaseliinia. ICEA-sertifioitu.

3 Reviews
13,15 €
VARASTOSSA 20 tuotetta
Sisältää alv:n
Kpl

Ainesosat: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Coco-Caprylate, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Limonum (Lemon) Peel Oil*, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate,Dehydroacetic Acid, Limonene**.

* luomuviljelty

** luonnollisista eteerisista öljyistä

Käyttö: levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin koko pituudella, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Valmistettu Italiassa.

20 Tuotteet

Please log in to add a review

3 Reviews
Maailma parim palsam!
Minu pool-lokkis kuivad ja kahused juuksed muudab supersiidiseks ja pehmeks. Päriselt ka ei ole nõus enam teisi palsameid proovima!
Ma ei osta kunagi enam teist palsamit
Minu KÕIGE LEMMIKUM palsam! Peale kahe palsami lõpuni kasutamist on aeg tellida kolmas ,sest see palsam on imeline. Käisin juuksuris ja juuksur küsis kuidas mu tavaliselt kuivad ja katkised juuksed seekord nii terved on ja rääkisin ka temale sellest palsamist. I M E L I N E!
Parim juuksepalsam!
Parim ökopalsam, mis teeb kuivad ja blondeeritud juuksed pehmeks ja mõnusaks. Lisaks on supermõnusa lõhnaga :)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist

Tämä sivusto käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseksi. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käyttöehdot.