Kleeps vegan
Osta tukkuna Osta tukkuna

Gluteeniton brownies-sekoitus, 400g

BAU4130

Ingredients: sugar*, corn flour*, chocolate leaves* 15% (raw cane sugar*, cacao mass*, cacao butter*, emulsifying agent: sunflower lecithin*), wholemeal rice flour*, fat-reduces cacao powder* 8%, thickener: guar gum*, milled psyllium husks, rock salt, vanilla powder*.

*certified organic

May contain traces of milksoybeansnutsmustardlupines and sesame seeds.

6 Reviews
6,00 €
VARASTOSSA 501 tuotetta
Sisältää alv:n
Kpl

Preparation: Preheat oven to 175ºC. Blend packet contents with 200g softened butter, 2 eggs and 100ml milk to form a smooth mixture. Pour the mixture into a baking tin (approx. 20x20cm) and spread evenly. Bake in the middle of the oven for approx. 25 minutes. Vegan preparation with 150g soft margarine and 100ml plant drink (e.g. oat or soy-based drink). The vegan brownies will be even more juicy if you add 50g of corn starch to the mixture.

Nutrition value per 100g 
Energy 1669kJ/395kcal
Fat 5,3g
   - of which saturates 3,1g
Carbohydrate 81g
   - of which sugars 54g
Fibre 4,2g
Protein 4,0g
Salt 0,17g

  

Made in Germany.

Special products
Gluteeniton
Vegaani
Ainesosat
Gluteeniton
501 Tuotteet

Please log in to add a review

6 Reviews
Lihtne
Selle valmistamine on ülilihtne. Vajaminevad asjad on külmkapis niikuinii alati olemas. Ja nii palju erinevaid variante, kuidas valmistada ja mida juurde lisada. Põhiliselt lisan kirsse. Müüja soovitusel lasin koogil üleöö laual seista, et pealt krõbe ja seest pehme jääks.
Lihtne shokolaadikook!
Soovitan kõigile alati just seda Baucki toodet, nii lihtne valmistada ja tulemus jääb ALATI maitsev. NB! Kodus peab kapis varuks olema mitu pakki, nii on alati hea võtta
Super kook!
Vàga- vâga hea. Laste lemmik!
Super toode!
Alati on kapis üks pakk varuks, kui peaks ootamatuid külalisi tulema. Valmistamine on lihtne ja kiire ning maitse imeline, kõrvale sobib hästi ka jäätise amps :)
Shokolaadi lõhna tuppa!
Proovisin Bauck Brownie shokolaadikooki. Tulemus oli nii fantastiliselt hea,et kohe kindlasti ostan seda browniepulbrit veel.Kodu oli sooja šokolaadi lõhna täis ja kook ise-pealt krõbe,sisu mahlane,šokolaadinipsidega.Et retsepti päris enda omaks teha lisasin ka eelnevalt sulatatud külmutatud kirsse.Neist väljasulanud klaasitäit kirsimahla saab smuuti sisse kasutada.Koogisegusse panin pigem kuivad kirsid.Kook "sulas" laualt kiirelt.Ausalt öeldes õnnestuski mul vaid servi ja laualepudenenud puru saada.Ehk järgmine kord siis rohkem...
Laisa inimese hitt küpsetis
Kui on ülikiire, aga vaja küpsetada midagi supermaitsvat, siis alati ostan seda koogimiksi ning pole keegi veel söömata jätnud :)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist

Tämä sivusto käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseksi. Vierailemalla sivustolla hyväksyt evästeiden käyttöehdot.